d|rig – veien videre.

VÅR ROLLE I DEN SIRKULÆRE ØKONOMIEN

d|rig skal investere i operasjonelle metoder for resirkulering for å være markedsledende på miljøvennlige prosesser i gjenvinning av sjeldne jordmetaller. Ved å kontinuerlig arbeide med forskning og utvikling av våre gjenvinningsprosesser, så er vårt mål å sette en ny bransjestandard der vi kan dokumentere lønnsomme prosesser. Denne kompetansen ønsker vi å dele med bransjen, for sammen å oppnå størst mulig miljøeffekt.   Veien videre er lang og utfordrende, men vi får god drahjelp av store norske selskap, samarbeidspartnere og offentlige myndigheter, slik at vi kan sikre oss nok volum til å utvikle nye automatiserte gjenvinningsprosesser.   Dette handler om å ta vårt samfunnsansvar på alvor.   d|rig arbeider målrettet med å minimere deponier av teknologisk utstyr i Norge, så vel som i land utenfor Norge. Vi har sertifisert personell innenfor sterkstrøm, kjølegass, avanserte brannsystemer, etc, som reiser rundt for å demontere, samle inn og gjenvinne teknologisk utstyr. d|rig’s priser på slike tjenester er svært lave, da målet er å gjøre en forskjell, selv om dette skulle kreve en økonomisk investering.

BAKGRUNN

d|rig ble grunnlagt av Kim Romero, på visjonær basis, etter å ha bygget opp Nordens ledende aktør innenfor ombruk av IKT- utstyr, Greentech (nå Arrow Value Recovery ) siden 2000. Gjenvinningsbransjen er overmoden for nyvinning i Norge og det er vårt ansvar å være med på å gjøre en forskjell på dette området. Smelting av kretskort resulterer i tap av sjeldne jordmetaller. På globalt nivå gjenvinnes det under 1% av jordmetallene og over 90% av tilgangen på disse kontrolleres av en nasjon. d|rig ble stiftet med et mål om å utvikle nye metoder for gjenvinning, nettopp for å sikre at vi får med oss sjeldne jordmetaller i en automatisert og miljøptimalisert prosess.

VÅR VISJON – VEIEN VIDERE

d|rig skal kontinuerlig arbeide med forskning og innovasjon for å utvikle resirkuleringsprosesser som er miljøoptimaliserte. Med vårt sertifiserte personell vil vi arbeide for å samle inn og bekjempe deponier av teknologisk materiale.

d|rig er privateid og arbeider visjonært for å utgjøre en forskjell når det gjelder vårt felles miljø. Med finansielt sterke eiere vil vi få dette til!

Dersom du har spørsmål eller ønsker å starte et prosjekt med oss

KONTAKT OSS I DAG